We horen het regelmatig terugkomen. De online aankopen stijgen, ieder jaar weer. Inmiddels zitten in 2017 de online verkopen al op bijna 13 miljard per jaar. En dan gaat het alleen nog maar om directe aankopen. Online leads genereren heeft de afgelopen jaren minstens net zo’n grote vlucht genomen. De vraag is alleen, hoe kunt u online leads genereren voor uw bedrijf? Op welke manier kunt u online leads genereren en hoe zorgt u ervoor dat u uw marketing budget goed onder controle kan houden.

Leads genereren met Magnificum

Er zijn veel verschillende manieren van online leads genereren. Magnificum heeft zich gespecialiseerd in het genereren van online leads via SEO, SEA en affiliate marketing. Daarnaast hebben we ruim voldoende kennis om ook uw Social campagnes op te zetten zoals Facebook advertising. Graag komen wij met u in contact om de beste marketingstrategie met u door te nemen. Een intakegesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Na de intake werken wij een kosteloze offerte voor u uit en nemen wij deze met u door om tot de juiste oplossing te komen om tegen lage kosten de juiste leads te genereren.

Contact
Leads genereren

Verschillende mogelijkheden

Om succesvol online leads te genereren zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Magnificum werken we graag met een goede marketingmix. Naar ons idee is het belangrijk om goed gevonden te worden in het gratis gedeelte van de diverse zoekmachines zoals Google. Het geeft uw bedrijf aanzien. De consument zal eerder denken dat uw bedrijf een goed en groot bedrijf is, anders staat u immers niet op de eerste pagina van Google. Zoekmachine optimalisatie kost echter tijd. Wij combineren dit dan ook veel met SEA (adverteren in de zoekmachines) en affiliate marketing. Een goede marketingmix levert u niet alleen leads op, het zorgt ook voor een betere naamsbekendheid. Dit zorgt er weer voor dat consumenten meer vertrouwen hebben in uw bedrijf en eerder een product of dienst bij u af zullen gaan nemen.

Veel meer mogelijkheden voor uw marketingcampagnes

Naast het genereren van leads hebben uw campagnes altijd nog een ander doel. Uw naamsbekendheid vergroten. Als uw klanten de reclame van uw bedrijf zien, is de kans groter dat ze bij u zullen kopen. Ook daar hebben we verschillende mogelijkheden voor. In ons eigen affiliatenetwerk kunnen wij verschillende campagnes voor u opzetten. Dit kunnen naast klikcampagnes ook CPM campagnes zijn. Per 1000 unieke vertoningen van uw reclamebanner betaald u dan een vast bedrag. En zo zijn er nog diverse mogelijkheden die wij graag met u doornemen.